• Amerelia Alternative

  Mooie kleding die opvalt door het kleurgebruik, de bijzondere snit of de stofkeuze. Voor iedereen die van aparte en kleurige alternatieve kleding houdt.

  Amerelia Alternative
 • www.amerelia.nl

  Kleurrijke, aparte en alternatieve kleding. Gratis verzending en direct uit voorraad geleverd!

  Amerelia06
 • Amerelia Alternative

  De leukste accessoires om je alternatieve outfit compleet te maken.

  Amerelia05

Amerelia Alternative

www.amerelia.nl | www.amerelia.com


Amerelia Alternative springt in het oog door de kleurrijke uitstraling. Mooie kleding die opvalt door kleurgebruik, bijzondere snit of stofkeuze. Voor iedereen die van originele, aparte en alternatieve kleding houdt!


Bij Amerelia proberen we het gemak van online shoppen zo groot mogelijk te maken: levering uit voorraad, gratis verzending en de service die je gewend bent van CultCompany, klantvriendelijk en persoonlijk. Om de keuze uit stijl, kleur en maat makkelijker te maken worden de maten van de kledingstukken op de site vermeld, samen met een duidelijke beschrijving.


Maar wie is Amerelia eigenlijk? Amerelia Alternative is 'The Colourful Sister' in de CultCompany familie. Bedoeld voor iedereen die van kleurrijke, aparte en alternatieve kleding, sieraden en accessoires houdt. Amerelia houdt ervan om origineler te zijn dan 'de massa' door hetgeen wat ze draagt. Ze valt op door de mooie, heldere kleuren en de originaliteit van de kleding, laat zich niet leiden door wat de mode voorschrijft, maar maakt haar eigen keuzes.


In de kledingkast van Amerelia hangen harembroeken in alle soorten en stijlen, korte en lange rokken en jurken en de leukste topjes. Gesorteerd op categorie, maar er is genoeg leuks te vinden: batik- en retro printjes, bloemetjes, tribals en natuurlijk her en der een puntmuts. Ze creƫert de leukste hippie en boho looks, soms met een medieval touch, met merken zoals: Baeres, Anki Design, De Dansende Jak, Guru, Ixtlan, Pure Clothing, Smash Wear, Turbo Wear, Dark Star by Jordash en Jo-L fashion.
Natuurlijk worden deze looks afgemaakt door de leukste sieraden en accessoires in alle kleuren van de regenboog, gematcht met de stijl van die dag!


Gelukkig gaat Amerelia wel met haar tijd mee, en kiest zo ook voor kleding die tegen de Mainstream Fashion aan schurkt, zonder de originaliteit uit het oog te verliezen. Niet voor niets kan ze het goed vinden met Mainstream zus Undesire!
Creativiteit, originaliteit, positiviteit en individualiteit zijn leidend voor de kledingkeuzes die Amerelia maakt. Jouw stijl, jouw garderobe, jouw identiteit, feel like a rainbow!amerelia amerelia