• DJD-Fashion

    Al jaren een begrip in de festival-scene. Je favoriete outfit van De Dansende Jak koop je nu ook online op djd-fashion.com!

    Dansende Jak
  • www.djd-fashion.com

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Dansende Jak en je mist geen enkel nieuwtje of spetterende aanbieding meer!

    DJD-fashion.com

De Dansende Jak

www.djd-fashion.com


De Dansende Jak is al jaren een vaste verschijning op de festivalmarkten van festivals als Pinkpop, Lowlands, Graspop, Elf Fantasy Fair en verschillende andere (Keltische) Festivals.


De originele kleding van De Dansende Jak kenmerkt zich door het gebruik van mooie stoffen zoals katoen en fleece in originele kleuren. De kledinglijn wordt niet geleid door de grillen van de mode, maar volgt haar eigen pad en heeft slechts af en toe raakvlakken met de modekleuren van het moment. Met kleding van De Dansende Jak ben je verzekerd van mooie kleding met originele snit. De kleding wordt in eigen huis ontworpen en geproduceerd in Nepal. De nieuwe collectie van de Dansende Jak kenmerkt zich door een mooie belijning waardoor de kleding mooi getailleerd is en originaliteit en creativiteit uitstraalt.


Het signature-item van De Dansende Jak wat iedereen kent is natuurlijk de tas! De meest originele baba-bags en mooie schoudertassen van grove katoen met tribals zijn overal bekend. Daarnaast wordt de collectie aangevuld met de dubbele haarbanden, waarmee je je DJD-look compleet kan maken!


Na de sluiting van de winkel in Breda is er een innige samenwerking ontstaan tussen CultCompany en De Dansende Jak, wat heeft geleid tot een geheel eigen webwinkel waar de collectie van De Dansende Jak het hele jaar door gekocht kan worden. De officiele webwinkel van De Dansende Jak vind je op www.djd-fashion.com.


amerelia amerelia