• Undesire

    De merken en stijlen die gevoerd worden zijn apart en bijzonder te noemen zonder dat de grenzen van de underground fashion bereikt worden.

    Undesire
  • Handig!

    Makkelijk zoeken op kleur, prijs of categorie.

    Undesire-slide

Undesire - Mainstream Fashion With a Twist

www.undesire.nl | www.undesire.eu


Undesire beweegt zich op de grens van mainstream en alternatieve kleding. De merken en stijlen die gevoerd worden zijn apart en bijzonder te noemen zonder dat de grenzen van de underground fashion bereikt worden.


Op de site vind je de leukste broeken, rokken, jurken, tops en vesten, die makkelijk te combineren zijn met de sieraden en accessoires. Merken die we in het assortiment hebben zijn: Baeres, Anki Design, De Dansende Jak, Guru, Ixtlan, Pure Clothing, Smash Wear, Madonna en Turbo Wear, aangevuld met de leukste fashion items van het moment.


Echte eye-catchers voor de mensen onder ons met wat meer durf, wat rustigere kledingstukken voor elke dag en outfits voor als je eens een feestje hebt. Elke merk heeft zijn eigen unieke karakter als het aankomt op kleurgebruik en prints. Op deze manier is er altijd wel wat tussen dat je leuk zult vinden!


Toch kan Undesire het uitstekend vinden met zussen Amerelia Alternative en EDICA Darkwear: cross-over richting boho of hippie look met items van Undesire en Amerelia en voor een ultieme Fashion Rockchick Glam Look 'with a touch of Underground' kies je een cross-over look van Undesire en EDICA Darkwear.


Undesire: het ultieme 'easy shopping'! We proberen het gemak van online shoppen zo groot mogelijk te maken: levering uit voorraad, gratis verzending en de service die je gewend bent van CultCompany, klantvriendelijk en persoonlijk. Kleur en maat zijn gemakkelijk te vinden op de overzichtelijke productpagina's, samen met een duidelijke beschrijving.undesire undesire